Porți Metalice din Fier Forjat
La Co Metal Design realizăm confecții metalice de diferite tipuri: porți, balustrade, garduri, elemente de decor, mobilier de interior și de grădină, din fier forjat sau din tablă decupată de cea mai înaltă calitate.
Cere o ofertă de preț
Balustrade Metalice din Fier Forjat
Oferim garanția unui lucru bine făcut, durabil și elegant, conceput să reziste și să ofere locuinței sau biroului vostru un aspect deosebit și contemporan.
Cere o ofertă de preț
Garduri Metalice din Fier Forjat
Contactează-ne telefonic sau prin formularul din josul paginii pentru a primi o estimare de preț a proiectului dumneavoastră.
Cere o ofertă de preț
Previous
Next

Peste 10 ani experiență

Efectuăm lucrări de confecții metalice de peste 10 ani, timp în care am dobândit experiență prin onorarea tuturor comenzilor noastre la cele mai înalte standarde.

Livrare și montaj

Oferim livrare și montaj clienților care doresc acest lucru. Pentru mai multe informații legate de aceste facilități vă rugăm să ne contactați.

10 ANI garanție

La noi dispui de 10 ani garanție la materialele ce sunt montate de către echipa noastră de profesioniști.

Confecții Metalice

Vezi mai jos câteva categorii de produse pe care noi le efectuăm. Dacă totuși nu regăsești ceea ce cauți în lista noastră, nu ezita să ne contactezi. Posibilitățile sunt nenumărate.

porti si garduri metalice din tabla debitata

Porti si garduri din tabla debitata

Porti si garduri metalice tip jaluzea

Porti si garduri tip jaluzea

Porti si garduri metalice fier forjat

Porti si garduri fier forjat

Porti metalice autoportante

Porti autoportante

Balustrade balcon metalice fier forjat

Balustrade balcon fier forjat

Balustrade balcon metalice din tabla debitata

Balustrade balcon din tabla debitata

Balustrade metalice scari din tabla debitata

Balustrade scari din tabla debitata

Balustrade metalice fier forjat

Balustrade fier forjat

De ce să ne alegi pe noi

Confecții metalice de cea mai înaltă calitate

LA Co Metal Design știm că oamenii își doresc soluții care să rezolve nevoile lor, care să reziste o viață și care să ofere locuinței sau biroului lor un aspect deosebit. Prin confecțiile metalice realizate de noi în Argeș, rezolvăm toate aceste cerințe. 

Tocmai de asta, de peste 10 ani, am avut doar păreri pozitive din partea clienților noștri, venite împreună cu recomandări calde și pline de încredere.

Dacă vrei și tu să faci parte din sutele de clienți mulțumiți cu care am lucrat, contactează-ne acum și vom stabili împreună soluția cea mai bună pentru tine.

confecții metalice pitești argeș

Vezi ce spun oamenii despre noi

Ce poate fi mai de încredere decât părerile sincere ale unor clienți mulțumiți? Vedeți mai jos câteva videoclipuri de recenzie de la lucrările efectuate de noi.

100 m+
fier forjat
0 +
Clienti
0 +
Lucrari

Lucrări confecții metalice 2023

Lucrări confecții metalice 2024

Modele de Garduri, Porți și Balustrade Metalice

Mai jos regăsiți imagini cu câteva lucrări efectuate de noi până acum. De asemenea, puteți găsi inspirație pentru proiectul vostru. Pentru informații suplimentare sau oferte de preț nu ezitați să ne contactați.

Contactează-ne

Dă viață visurilor tale

Alege una din variantele de contact de mai jos și haide să discutăm despre cum putem să facem ca visurile tale să devină realitate. 

Formular de contact