1. Acceptarea Termenilor

Bine ați venit pe https://fines.ro/. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de următorii Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Website.

2. Utilizarea Website-ului

a. Conținutul Website-ului

Conținutul furnizat pe https://fines.ro/ este destinat doar în scopuri informative. Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau elimina orice conținut fără notificare prealabilă.

3. Proprietatea Intelectuală

Toate conținuturile de pe acest Website, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini și videoclipuri, sunt proprietatea CO METAL DESIGN SRL , CUI 42064174, J03/2948/2019 , Arges, Valea Mare Podgoria, Str. Cavalerului 48 C și sunt protejate de legea drepturilor de autor și proprietate intelectuală.

4. Limitarea Răspunderii

Ne străduim să asigurăm exactitatea și fiabilitatea conținutului de pe Website-ul nostru. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru nicio eroare, omisiune sau daună rezultată din utilizarea informațiilor furnizate aici.

5. Legislația Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României.

6. Modificarea Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării Website-ului după efectuarea oricăror modificări, acceptați și vă angajați să respectați termenii revizuiți.